Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Новости

Масаж обличчя равликами


До популярних сьогодні видів масажу, крім традиційних додався ще один, вельми екзотичний - масаж обличчя равликами (уліткотерапія). 

КОРЕЙСЬКИЙ ХІТ

Найцінніше, що є у равликів - це їх слиз, а саме: натуральна речовина, що виділяється молюском в процесі руху. Равликовий секрет (муцин) - популярний косметичний інгредієнт. Омолоджуючі засоби з муцином, наприклад, стали справжнім хітом в корейської косметиці.

Відомо, що слиз равликів містить колаген, еластин, гликолевую кислоту і алантоїн, які відповідають за регенерацію клітин шкіри. Слиз гіпоалергенна, зволожує і сприяє швидкому загоєнню дрібних ранок. Клінічно доведено, що застосування засобу з равликовим слизом покращує зовнішній вигляд, гладкість і пружність шкіри, зменшує загальну кількість і глибину зморшок.

масаж обличчя равликами

Погодьтеся, масаж равликами - найбільш гуманний спосіб отримати всі корисні речовини від молюсків. Для процедур використовують равликів-ахатин, які в довжину досягають 15-20 см. Найбільш ефективна з точки зору косметології слиз двох видів равликів: Ахатина ретікулята і Ахатина фулика. саме вони, вихідці з Африки, найкорисніші для нашої шкіри.

ТЕРИ І ШЕРІ

Як виявилося, знайти салон, практикуючий такий екзотичний масаж, не так-то просто. Не кожна жінка здатна взяти молюска в руки, не кажучи вже про те, щоб дозволити йому повзати по своєму обличчю. Однак, за прогнозами фахівців, уліткотерапія поступово набиратиме популярність.

Зазвичай для масажу особи використовують двох-чотирьох великих равликів, але підійдуть і малюки, які виділяють більше слизу, а значить, і ефект від процедури досягається швидше. Перед сеансом очищають особа. Важливо не використовувати для цього пахучі і маслянисті косметичні засоби, а вмивати обличчя простою водою - вона не зашкодить равлику. Перед процедурою равликів промивають чистою водою кімнатної температури.

Равлики - істоти чутливі, реагують на енергетику людини. Були випадки, коли вони заривалися в панцир і відмовлялися виходити. НЕ допомагало навіть примусове "пробудження" молюска під струменем холодної води. Косметологи протирають обличчя молоком, щоб залучити молюсків. Потім садять їх на підборіддя. Починати масаж рекомендується від низу до верху: від рівня шиї до чола

Равлика подорожують по обличчю, залишаючи слиз, яку, як і звичайну маску, корисно підтримати на шкірі 10-20 хвилин. Равлик нічим не пахне і не липне, а немов присмоктується до шкіри. схоже на легкий вакуумний масаж. Якщо равлик прагне заповзти в рот або очей, косметолог направляє її по потрібній траєкторії. Час від часу равлики починають засипати, тоді їх будять змочуючи шкіру водою.

ПІСЛЯ ПРОЦЕДУРИ

Після закінчення процедури на обличчі відчувається тонка плівка, від якої трохи стягує шкіру. Це і є ті самі цілющі речовини, рада яких і затіваються заходи. Після масажу секрет треба змити теплою водою, а на шкіру нанести зволожуючий крем. В результаті колір обличчя стає рівніше, поліпшується тонус шкіри. Масажувати равликами можна все тіло, при цьому молюски повинні бути дорослими і великими.

Источник новости: medsite.com.ua



Оставить отзыв (комментарий):

Ваше имя: *
 
Ваша почта:
Комментарий: *

 
Введите символы: *
Обновить

Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Авелокс (таблетки)
Авелокс (таблетки) (Bayer (Байер))

Авелокс в таблетках - бактерицидный антибактериальный препарат широкого спектра действия.
Иммунофлазид
Иммунофлазид (Экофарм)

Иммунофлазид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для этиотропного лечения и профилактики ОРВИ и гриппа.
Флавозид
Флавозид (Экофарм)

Флавозид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для лечения ветряной оспы, вирусных гепатитов B и С, гриппа А и В, а также заболеваний, вызванных вирусами герпеса 4-го и 5-го типа.